Când sunteți deja înregistrat, vă rugăm să va logati direct aici

Livrează la
Adăugare/Editare adresă de livrare
Nume SKU Preț Cantitate Taxă Reducere Total
Nu sunt produse in coșul de cumpărături.
 
Rezultatul prețurilor produsului
 
 
Nici un mod de livrare selectat
 
Total:
0,00 lei
0,00 lei

Termeni de serviciu

 

PRODUSELE

Produsele de pe acest site apartin Syntagma Business Group SRL.

EXPEDIEREA PRODUSELOR

Impachetarea produselor si expedierea acestora se face dupa ora 12:00 in fiecare zi. Produsele vor fi ambalate in colete, pe fiecare colet va fi scris, pe langa datele de contact, numarul de telefon mobil al cumparatorului, in vederea contactarii acestuia de catre curier.
Dupa expedierea coletului, cumparatorul va primi via e-mail sau telefon numarul AWB al expedierii.
Cumparatorul are obligatia sa urmareasca parcursul coletului si sa asigure prezenta unei persoane la adresa mentionata pentru livrare in vederea intrarii in posesie.
De asemenea, cumparatorul are obligatia sa ia legatura telefonic cu firma de curierat si sa urmareasca intrarea in posesie.

RETURURI

Conform legislatiei in vigoare, cumparatorul poate returna produsul in termen de 10 zile de la primire, fara sa i se perceapa penalitati, daca acesta constata ca produsul, livrat de Syntagma Business Group SRL, are defecte.

CONT

Pentru a achizitiona produse de pe site-ul nostru, este necesara inregistrarea pe site (veti fi indrumati sa va creati un cont la finalizarea comenzii) si autentificarea cu user si parola.

DATE PERSONALE

Syntagma Business Group SRL are obligatia de folosi datele personale numai in scopuri comerciale ce tin doar de: prelucrarea comenzilor si livrarea produselor aferente acestora.
Cumparatorul/clientul are dreptul de a solicita stergerea datelor personale, iar Syntagma Business Group SRL are obligatia de a o face. De asemenea, Syntagma Business Group SRL are obligatia de a nu divulga datele clientilor sai, ci doar de a le folosi in scopurile enumerate mai sus.

LITIGII

Litigiile aparute intre Syntagma Business Group SRL si utilizatorii site-ului vor fi rezolvate pe cale amiabila, daca nu se ajunge la niciun rezultat acestia se vor adresa instantelor de judecata competente de pe teritoriul Romaniei.

 


Urmariți-ne

     

Syntagma Business Group SRL

Sediul social:  B-dul Ion Mihalache, nr. 319, Sector 1, Bucuresti, Romania

Nr. Reg. Com.: J40/12168/2012

C.U.I.: 30810440

(+4) 0751 519 997