Termeni si conditii de utilizare a site-ului

Acest site apartine Syntagma Business Group. Toate textele, fotografiile si documentele disponibile pe acest site sunt supuse termenilor si conditiilor de mai jos.

Prin accesarea sau folosirea acestui site in orice mod, inclusiv simpla vizitare a acestui site, consimtiti sa respectati conditiile de utilizare stabilite de Syntagma Business Group.

Syntagma Business Group isi rezerva dreptul de a modifica conditiile de utilizare si celelalte reguli care apar pe site prin propria vointa. Continuarea utilizarii site-ului sau a oricarui material oferit prin intermediul acestuia, dupa ce astfel de notificari au fost publicate, constituie acceptul dumneavoastra privind aceste modificari.

RASPUNDEREA

Sunteti in intregime responsabili pentru toate actiunile pe care le intreprindeti pe acest site. Nu aveti dreptul sa distribuiti, sa faceti schimb, sa modificati, sa vindeti sau sa transmiteti nimic din ceea ce copiati de pe acest site, incluzand, dar nu limitat, la orice imagine, text, audio sau video, pentru realizarea oricarei afaceri sau scop comercial ori public. Atat timp cat sunteti de acord cu acesti temeni de utilizare, Syntagma Business Group va ofera un drept neexclusiv, netransmisibil si limitat de accesare si de utilizare a acestuit site. Sunteti de acord, de asemenea, sa nu intrerupeti sau sa incercati sa intrerupeti functionarea acestui site in orice fel.

DACA NU SUNTETI DE ACORD CU TOTI ACESTI TERMENI, NU UTILIZATI ACEST SITE!!!


Urmariți-ne

     

Syntagma Business Group SRL

Sediul social:  B-dul Ion Mihalache, nr. 319, Sector 1, Bucuresti, Romania

Nr. Reg. Com.: J40/12168/2012

C.U.I.: 30810440

(+4) 0751 519 997